BREZPLAČNA POŠTNINA OD 25€ IN DARILO OB NAKUPU

Luksuzna ajurveda

Lična embalaža, kvaliteta izdelkov in še posebej izbrane vonjave so vsekakor največji aduti v ponudbi izdelkov Spa Ceylon. Sestavine so posebej izbrane: eterična olja, sivka, limonska trava, mango, pačuli, neroli, lokvanj in še in še.

Izdelki so narejeni iz naravnih sestavin, brez parabenov in parafinov, alkohola, silikona in kar je najpomembnejše – niso testirani na živalih, kar ni nekaj samoumevnega za državo tretjega sveta. Dobiček od izdelkov se namenja tudi v dobrodelne namene, s katerimi se pomaga lokalni skupnosti pri njenem razvoju. Proizvodnja bazira na načinu »Fair trade«, ki omogoča boljše pogoje za proizvajalce iz tretjih držav.

Spa Ceylon je vodilna svetovna znamka, ki bazira na ajurvedski medicini in filozofiji. Luksuzna ajurveda. Poudarek je na tem, da si v današnjem svetu znamo vzeti čas zase in za svoje telo. Če telo redno negujemo s Spa Ceylon izdelki bomo kmalu opazili, da koža in lasje postajajo mehkejši, svetlejši, bolj prožni z blagim in omamnim vonjem. Izboljšalo se bo tudi naše počutje, saj ti izdelki sproščajo, poživljajo ali pomirjajo in blagodejno vplivajo na naše počutje. To je vsekakor velika dodana vrednost.

Poleg Azije in Avstralije, Spa Ceylon prodira tudi na Zahodne trge, predvsem v ZDA in EU. V čast nam je, da smo uspeli pripeljati to blagovno znamko v Slovenijo, kjer jo lahko predstavimo širši javnosti. Preizkusite jo tudi vi, ne bo vam žal. Ker si to zaslužite tudi vi – vaša duša in telo.